Política de privacitat

En compliment de l'establert en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que, mitjançant el compliment del present formulari, les seves dades personals quedaran incorporades en un fitxer automatitzat denominat participants, titularitat de Ricard Petit Llop (en endavant Novaclinic's) amb la finalitat de poder gestionar la seva sol·licitud, així com per mantenir-lo informat de futures promocions, notícies i novetats relacionades amb serveis del sector.

Novaclinic's es compromet a tractar de forma confidencial les dades de caràcter personal facilitades i no comunicar o cedir aquesta informació a tercers.

Vostè podrà de forma lliure i voluntària facilitar la informació que es sol·licita als formularis exceptuant en els camps obligatoris. La no introducció de la informació què es demana com a obligatòria podrà tenir com a conseqüència no poder atendre a la seva sol·licitud.

A la vegada, i en virtut de l'establert a la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç electrònic, Novaclinic's informa que podrà utilitzar les adreces de correu electrònic facilitades, per remetre informació sobre els seus serveis i productes, avisos i ofertes, i en general, informació de caràcter comercial d'interès relatiu a l'activitat de l'empresa.

Tanmateix, l'informem de la possibilitat que té d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal de forma presencial al Centre de Salut Novaclinic's, acompanyant còpia del DNI, o bé mitjançant correu postal dirigit a: Novaclinic's | Av. del Canal 1, 25230 Mollerussa (Lleida).